Tanatori Mollet del Vallés - Monserda

El tanatori Mollet del Vallès - Monserda és la principal instal·lació funerària de la localitat ja que les seves 6 sales de vetlla fan que aquesta instal·lació presti servei funerari a una gran població com és Mollet.


Últimes Defuncions:

En aquest llistat, apareixen les últimes defuncions i necrològiques de Tanatori Mollet del Vallés - Monserda de les que tenim constància:

Nom Cerimònia
Raul Alcalde Soriano 25-07-2024
Veure més defuncions a Tanatori Mollet del Vallés - Monserda

Horaris

Tanatori Mollet del Vallés - Monserda amb assistència 24 hores per acollir els familiars i amics cada dia de l'any sempre que s'estigui fent un servei funerari.

Preus

Aconsegueixi el preu d'incineració des de 1900€ en aquest o altres tanatoris i funeràries de la zona aquí.
Aconsegueixi el preu d'enterrament des de 1800€ en aquest o altres tanatoris i funeràries de la zona aquí.

Com puc aconseguir aquests preus?

Serveis i instal·lacions

El tanatori Mollet del Vallès - Monserda compta amb fins a 6 sales de vetlla de gran capacitat, sala multiconfessional que permet la celebració de cerimònies de funeral tan religioses com laiques i oratori.

Com arribar al Tanatori Mollet del Vallés - Monserda

La ruta per arribar al Tanatorio Mollet del Vallès - Monserda , sempre que ho vulgui fer des de la pròpia localitat de Mollet serà:

  1. Dirigeix-te cap al sud-oest a Carrer del Comte d'Urgell cap a Passatge Comunitari. Després gira a la dreta cap a Carrer de Sant Llorenç.
  2. Posteriorment, gira a la dreta a la 1a bocacalle cap a Via de Ronda i continua per Carrer de Granollers.
  3. Gira a la dreta cap a Carrer d'Enric Morera i després gira a la dreta cap a Plaça Frederic Ros Sallent per arribar al tanatori.

També és possible arribar utilitzant el transport públic podeu fer-ho utilitzant l'autobús ja que tenen parades que fa senzill les arribades al tanatori.

Tanatori Mollet del Vallés - Monserda

Carrer de Granollers, 16
08100 , Mollet del Vallès (Barcelona)