Tanatori Olot - Besora

Amb més de 30 anys d'experiència al sector funerari, el Tanatori Besora a Olot és un dels centres funeraris referents a la província de Girona.

Compta amb unes instal·lacions realment grans, comptant amb fins a cinc sales de vetlla per procurar una comoditat total per a les famílies que hi passen tantes hores esperant el moment de la sepultura.


Últimes Defuncions:

En aquest llistat, apareixen les últimes defuncions i necrològiques de Tanatori Olot - Besora de les que tenim constància:

Nom Cerimònia
Dolors Martín Riera 23-04-2024
Veure més defuncions a Tanatori Olot - Besora

Horaris

De dilluns a divendres de 8 del matí a 13 del migdia i de 15 a 18 del vespre

Preus

Aconsegueixi el preu d'incineració des de 1900€ en aquest o altres tanatoris i funeràries de la zona aquí.
Aconsegueixi el preu d'enterrament des de 1400€ en aquest o altres tanatoris i funeràries de la zona aquí.

Com puc aconseguir aquests preus?

Serveis i instal·lacions

Aquests són alguns dels serveis del Tanatori Besora a Olot:

Sales de vetlla: compta amb cinc de diferents mides i característiques, on les famílies poden rebre els condols de persones properes i coneguts.

Capella: per celebrar una cerimònia religiosa i que els creients es refugiïn a la fe per viure un moment tan dur com aquest.

Inhumació: el personal del tanatori s'encarrega de fer totes les gestions necessàries perquè es dugui a terme l'enterrament del difunt al Cementiri d'Olot.

Tràmits: vostè ha de centrar-se a estar al costat de la seva família, així que seran els professionals del tanatori els que facin la paperassa obligatòria després d'una defunció.

Botiga: el tanatori compta amb la seva pròpia botiga on es poden comprar espelmes, encens, petites plantes i tot tipus d'accessoris d'utilitat en aquest tipus d'ocasions.

Així mateix, no us oblideu que a enviocoronas.com es venen corones, centres i rams funeraris per a aquest tipus d'ocasions. Es tracta d'una botiga en línia amb una àmplia varietat, uns preus sense competència, un procés de compra molt senzill i un termini de lliurament al tanatori molt ràpid.

Com arribar al Tanatori Olot - Besora

El Tanatori Besora a Olot es troba a la Carretera de la Canya, 97. A continuació, us expliquem com anar-hi de diferents maneres. Per exemple, si aneu amb cotxe des del centre d'Olot, aquesta és la ruta més recomanable:

Condueixi cap al sud a Carrer de Bolòs cap a Passeig Bisbe Guillamet. Després, gireu a la dreta en el tercer entrepans cap a Carrer Pare Roca. Després, gireu a la dreta cap a Avinguda Reis Catòlics i continueu per Carretera Sant Joan les Abadesses. A la rotonda, agafeu la primera sortida en direcció Avinguda Europa. A la segona rotonda, agafeu la tercera sortida en direcció Avinguda Vial Nord. Més tard, gireu a la dreta cap a Avinguda Vial Nord/N-260a. Després, utilitzeu el carril dret per agafar la rampa en direcció Olot/Camprodon/Ripoll. Finalment, a la rotonda, agafeu la primera sortida en direcció Carretera de la Canya.

Si preferiu anar caminant des del centre d'Olot, podeu seguir aquestes indicacions: Camineu a l'est per Passeig Bisbe Guillamet cap a Passatge Firalet. Després, gireu a l'esquerra cap a Passeig de l'Escultor Miquel Blay ia l'esquerra de nou cap a Plaça Rector Ferrer. Després, continueu per Carrer Esgleiers, Carrer Verge del Portal, Carrer Sant Bernat, Avinguda Rei Jaume II i Camí de les Bruixes. Finalment, gireu lleugerament a l'esquerra cap a Carretera de la Canya, on hi ha el tanatori.

Tanatori Olot - Besora

Carretera de la Canya, 97.
17800, Olot (Girona)