Centre Funerari Margarides i Gerberes

Centre Funerari Margarides i Gerberes

Centre funerari de flors de color blanc variades. Està compost per vares de margarides, gerberes, clavells, roses i lliris. Tot sobre verds variats d'una alçada aproximada de 70cm.

119.00€
  • Enviem a tots els Tanatoris de Catalunya. Som una xarxa de floristes locals.
  • Comprovem sala, horaris, etc.
  • Entrega Urgent en 2-3 hores
  • Si no ho entreguem abans de la cerimonia, li tornarem els diners
  • ¡Et confirmarem l'entrega per WhatsApp!
  • Inclou Cinta de dedicatòria
  • Inclou Targeta per les condolències

Entrega GRATIS avui entre les 10h i 11h. Veure detalls


Omple aquest Formulari:

Si no el sap exactament faci click aquí
Si no el sap faci click aquí
Dades del Remitent:

Preguntes Frequents:

Molts cops els tanatoris no publiquen a internet totes les defuncions. Però si vostè sap a quin tanatori serà el difunt, pot fer la seva comanda, encara que no apareixi als llistats.

Cap problema. Indiqui les dades que coneixi, per exemple Sr. o Sra. Estapé. Abans de preparar la seva comanda, nosaltres verificarem totes les dades. Si hi hagués més d'un Sr. o Sra. Estapé al tanatori, el contactaríem per a evitar errors.

Si vol enviar-li flors a un difunt, però no sap a quin tanatori estarà, nosaltres podem ajudar-lo a trobar-lo… Ompli aquest formulari, i nosaltres probarem de localitzar-lo per a vostè.

Si el difunt ja és a la sala de vetlla, si. A menys que pel nostre horari laboral no ens doni temps. Solem entregar les comandes en una mitja de 2 hores des de que es fa la comanda en horari laboral. Però si el difunt entra a sala demà, les entregarem quan obrin la sala, o es faci la cerimònia (si no hi ha velatori).

Si, quan rebem una comanda, el florista parla amb el tanatori per a saber quan pot entregar les flors. Les entregarem quan ens digui el tanatori.

Si, som una xarxa de Floristes a nivell nacional. Tenim un florista a todas les grans poblacions de Catalunya, especialitzada en art floral funerari, amb servei d'entrega URGENT a Tanatoris.

 

Confien en nosaltres: